Phone Зателефонувати

Двір для дітей, а не для авто

Затишне житло починається з двору.

Хотіли б Ви щоранку прокидатися в тихому та безпечному місці? Мати можливість, не виїжджаючи за місто, прогулятися власним міні-парком?
У ЖК “Millennium” Ваші мрії про розмірене життя стануть реальністю. Красивий зелений куточок з ландшафтним дизайном для прогулянок та активного дозвілля — спроектований простір внутрішнього двору на прикладі «італійських двориків», де немає місця автомобілям та міському шуму.

Сучасний житловий комплекс — це не тільки комфортна квартира, але і власна територія з продуманим благоустроєм: зони відпочинку та сучасні дитячі майданчики, віддалені від проїжджої частини і міського шуму, підземний паркінг та гостьові стоянки.

Сучасним і функціональним рішенням організації внутрішньої території є концепція «Двір без машин», втілена в ЖК «Millennium». У комплексі детально продумані ідеї благоустрою внутрішньобудинкової території, що передбачають організацію внутрішнього двору без паркувальних місць і автомобільних доріг: немає перевантаженого автомобілями двору, стихійних парковок на газонах і біля під’їздів. Водночас в ЖК “Millennium” продумано достатню кількість спеціально відведених паркомісць. Батьки можуть бути спокійними за своїх дітей — в дворі можна гуляти без побоювання, а дитячі майданчики не будуть межувати з проїзною частиною. Безпека для дітей — не єдиний плюс такої концепції. Відсутність вихлопних газів покращує мікроклімат на території новобудови.

Основними плюсами ідеї «двір без машин» є:

  • збільшення території комфорту;
  • контроль доступу на територію ЖК та охорона 24/7;
  • безпека для дітей та відсутність стихійних парковок;
  • сприятлива екологія для життя (немає шуму і вихлопних газів);
  • ландшафтний дизайн: зелені газони, квіткові клумби, власний міні-парк;
  • простір для життя: територія для занять спортом і спокійного відпочинку.

Територія комплексу являє собою єдиний простір для відпочинку, розділений на функціональні зони: дитячі та спортивні майданчики, бігові та вело-доріжки, озеленені зони для неспішних прогулянок, власна набережна біля озера. Вивільнений від паркувальних місць простір буде максимально використано для озеленення: так ЖК «Millennium» прикрасять дерева, декоративні клумби та унікальна паркова алея, що з’єднає комплекс з міським озером.

ОБИРАТИ ТОБІ!

Переглянути планування квартир можна тут
📞 066 433 00 61